KUNDCASE

KUNDCASE

Här visas ett urval av de case vi jobbat med

CHOKLADTANTEN

#webbdesign  #webbutveckling

Chokladtanten är ett företag som tillverkar vackra chokladpraliner med smakrika fyllningar. Online Marketing Sweden fick förtroendet att skapa en tilltalande hemsida som med bild och text ger uttryck för de vackra praliner Chokladtanten skapar.


Läs mer om kundcaset Chokladtanten här

S-KLINIKEN STOCKHOLM ÖSTERMALM

#webbdesign  #webbutveckling

S-kliniken erbjuder sina kunder avancerad medicinsk hudvård. Vi  fick äran att bygga en helt ny hemsida som informerar om deras utbud av behandlingar, samt bygger förtroende hos deras kunder. 

Läs mer om kundcaset S-kliniken här

HUSA JORDBRUK

#webbdesign  #webbutveckling 

Husa Jordbruk är en ekologisk gård belägen i Brottby, som föder upp nötkreatur och odlar helt ekologiska spannmål. Här fick vi en spännande utmaning i att bygga en annorlunda, lite futuristisk hemsida.


Läs mer om kundcaset Husa Jordbruk här

BOKFÖRINGSBYRÅN HÄGERN

#webbdesign  #webbutveckling  #nyhetsbrev

Bokföringsbyrån Hägern är precis som det låter en bokföringsbyrå som hjälper både små och stora företag med sin bokföring. Här kom vi in som ny partner främst för att skapa och skicka ut informativa nyhetsbrev, men där arbetet utvecklats till att även skapa ny hemsida.


Läs mer om kundcaset Bokföringsbyrån Hägern här

INCOGNITO

#webbdesign  #webbutveckling  #nyhetsbrev

Incognito är bokföringsbyrån som gör din bokföring enkel. Genom åren har vi hjälpt dem med flera delar i deras kommunikation. Bl.a. informativa nyhetsbrev, Google Ads-annonsering, samt att det blivit två nya hemsidor genom åren.


Läs mer om kundcaset Incognito här

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?