KUNDCASE - INCOGNITO

INCOGNITO

Kundcase - Incognito

KUNDCASE 

INCOGNITO

#webbdesign  #webbutveckling  #nyhetsbrev

Incognito är bokföringsbyrån som gör din bokföring enkel. Genom åren har vi hjälpt dem med flera delar i deras kommunikation. Bl.a. informativa nyhetsbrev, Google Ads-annonsering samt att det blivit två nya hemsidor genom åren. 


BAKGRUND

Incognito är en kund som vi samarbetat med och lärt känna under många år. Vi startade samarbetet med att skapa en hemsida, skapa och skicka ut informativa nyhetsbrev samt Google Ads-annonsering. Incognito kände att det var dags att uppgradera sin befintliga hemsida. De ville dock inte ha den ljusa bakgrund som var på sidan utan mer gå tillbaka mot den första hemsidan vi skapat med lite mörkare framtoning. Sidan skulle även harmonisera med företagets röda logotyp. När hemsidan var klar skulle även nyhetsbreven uppgraderas för att följa den nya designen. 


UTMANING

Utmaningen med denna sida var att utforma en hemsida med en mörkare ton som samtidigt skulle uttrycka trygghet och seriositet. Att jobba med röd färg på en hemsida är dessutom en utmaning i sig. 


RESULTAT

Resultatet blev en ny modern hemsida, med grå bakgrund enligt kunds önskemål. För att sidan ändå ska ge ett ljust intryck valde vi att arbeta med vita texter mot den grå bakgrunden. Lite mörkare röd används som accentfärg för att harmonisera med den röda loggan och sedan valde vi att plocka in en skarpare orange accentfärg. Detta ger sidan en modern och fräsch touch. 


Efter att hemsidan var på plats skapade vi en ny, snygg layout på nyhetsbreven som följer samma design som hemsidan. 

SÅ SÄGER EVA ADMANTIUS - ÄGARE PÅ INCOGNITO OM VÅRT SAMARBETE

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

VILL DU VETA MER?


Fyll i ditt telefonnummer nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.