KUNDCASE - S-KLINIKEN

S-KLINIKEN

STOCKHOLM ÖSTERMALM

Kundcase - S-kliniken

KUNDCASE 

S-KLINIKEN STOCKHOLM ÖSTERMALM

#webbdesign  #webbutveckling

S-kliniken erbjuder sina kunder avancerad medicinsk hudvård. Vi fick äran att bygga en helt ny hemsida som informerar om deras utbud av behandlingar, samt bygger förtroende hos deras kunder.


BAKGRUND

S-kliniken var tidigare sammanslagen med en annan klinik, men då klinikerna skulle dela på sig och driva separat verksamhet behövde S-kliniken skapa en helt ny hemsida. S-kliniken hade önskemål om att sidan skulle gå i samma smakfulla stil som den tidigare, gemensamma hemsidan, men fick absolut inte vara en kopia. Önskemålet var att vi skulle använda färgerna grå, beige, champagne och eventuellt syrén.  


UTMANING

Utmaningen med denna sida var att skriva texterna och designa hemsidan så att den skulle bli tilltalande och informativ, samtidigt som den ska bygga förtroende. Det är väldigt viktigt att besökaren ska känna sig trygg när hen bokar en behandling. 


RESULTAT

Resultatet blev en hemsida med en bas av färgerna grå och champagne. Sidan är designad med smakfulla bilder och informativa texter om de olika behandlingarna. Dock lyckades vi inte plocka in färgen syrén då den inte förmedlade rätt känsla. Istället valde vi en mörkare grön färg som accentfärg. Och det är klart man blir väldigt glad när ägaren till kliniken utbrister "Jag älskar grönt!".


Detta är något som utmärker samarbetet med kunderna, att man ofta "känner" vilka färger och former som passar beställaren och dessutom lyckas vi pricka rätt nästan varje gång. 


S-kliniken blev väldigt nöjd med hemsidan och tyckte att vi på pricken lyckades få in den rätta känslan av exklusivitet och trygghet på sidan. 


SÅ HÄR SÄGER S-KLINIKEN OM SAMARBETET

"Anna-Lena, din kompetens har varit en fantastisk tillgång för oss på S-kliniken. Din professionalism, engagemang och dedikation har spelat en avgörande roll för att förbättra våra tjänster och leverera högkvalitativ vård till våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och utforska nya möjligheter tillsammans." 

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

VILL DU VETA MER?


Fyll i ditt telefonnummer nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.