KUNDCASE - HUSA JORDBRUK

HUSA JORDBRUK

Kundcase - Husa Jordbruk

KUNDCASE 

HUSA JORDBRUK

#webbdesign  #webbutveckling

Husa Jordbruk är en ekologisk gård belägen i Brottby, som föder upp nötkreatur och odlar helt ekologiska spannmål. Här fick vi en spännande utmaning i att bygga en annorlunda, lite futuristisk hemsida.


BAKGRUND

När Husa Jordbruk kontaktade Online Marketing hade de inte någon hemsida, utan använde sig enbart av sociala medier. De hade dock kommit fram till att en hemsida behövde komma på plats för att kunna samla all information om företagets verksamhet på en och samma plats.


UTMANING

Husa Jordbruk gav direktiven att hemsidan skulle vara modern och lite futuristisk. Annars visste de inte exakt hur den skulle se ut, utan mer hur de ville att den inte skulle se ut.


RESULTAT

Samarbetet med Husa Jordbruk var väldigt enkelt och en snygg och modern hemsida växte fram som levde upp till kundens förväntningar. Färgsättningen på sidan med brunt och grönt förmedlar rätt känsla av företagets verksamhet, samtidigt som sidans typsnitt går hand i hand med företagets logotyp. Vi använder oss också av rörligt material på sidan, bl.a. av vajande ax för att ge en mer levande hemsida. 


Det var väldigt roligt att skapa denna sida då kund utmanade oss att tänka lite annorlunda gällande hemsidans utformning och att vi även denna gång lyckades pricka helt rätt med att läsa av och uppfylla kundens förväntningar.  


SÅ SÄGER KARL BJÖRNSTRÖM - ÄGARE AV HUSA JORDBRUK

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

VILL DU VETA MER?


Fyll i ditt telefonnummer nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.