KUNDCASE - BOKFÖRINGSBYRÅN HÄGERN

BOKFÖRINGSBYRÅN

HÄGERN

Kundcase - Bokföringsbyrån Hägern

KUNDCASE 

BOKFÖRINGSBYRÅN HÄGERN

#webbdesign  #webbutveckling #nyhetsbrev

Bokföringsbyrån Hägern är precis som det låter en bokföringsbyrå som hjälper både små och stora företag med sin bokföring. Här kom vi in som ny partner främst för att skapa och skicka ut informativa nyhetsbrev, men där arbetet utvecklats till att även skapa ny hemsida. 


BAKGRUND

Samarbetet med Hägern startade med uppdraget att skapa och skicka ut månatliga nyhetsbrev till företagets kunder. Med nya, snygga nyhetsbrev som gick ut så var det hög tid att även uppgradera hemsidan till en ny och modern design. Önskemål från kund var att färgen röd skulle finnas med på hemsidan och att typsnittet skulle gå i linje med loggan. Samtidigt skulle sidan andas business och seriositet. 


UTMANING

Utmaningen med denna sida var att uppfylla kundens önskemål om att använda färgen röd. Detta på grund av att röd ofta kan uppfattas som en varningsfärg. Samtidigt som sidan ska upplevas som trygg, stabil och seriös. 


RESULTAT

För att uppfylla Hägerns önskemål valde vi att använda röd som accentfärg och sedan plocka in en blå färg som bas, som uppfattas på ett seriöst och affärsmässigt sätt. När vi visade det första utkastet för Helena, ägare på Hägern, blev hon väldigt nöjd och bekräftade att hon faktiskt är en "blå person" och älskar färgen blå!


Det är så kul när man prickar rätt! För något som vi är riktigt bra på och som kunderna uppskattar är just vår förmåga att tolka deras önskemål för att sedan skapa en unik hemsida för just deras företag och deras produkter eller tjänster. 


Det är så viktigt att ha förmågan att känna av det kunden inte säger och ha den rätta känslan för vad som är rätt för just deras företag och dess profilering. 

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

VILL DU VETA MER?


Fyll i ditt telefonnummer nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.