KUNDCASE - CHOKLADTANTEN

CHOKLADTANTEN

Kundcase - Chokladtanten

KUNDCASE 

CHOKLADTANTEN

#webbdesign  #webbutveckling

Chokladtanten är ett företag som tillverkar vackra chokladpraliner med smakrika fyllningar. Online Marketing Sweden fick förtroendet att skapa en tilltalande hemsida som med bild och text ger uttryck för de vackra praliner Chokladtanten skapar. 


BAKGRUND

Chokladtanten hade önskemål om att hemsidan skulle presentera de olika pralinerna på ett tilltalande sätt. Färdiga kollektioner med innehåll skulle visas och kund skulle kunna lägga en beställning på sidan. Färgerna på hemsidan skulle gå i ton med loggan och ge ett lite "chokladigt" intryck.


UTMANING

Utmaningen med denna sida var hur hemsidan skulle utformas för att förmedla de vackra och smakrika pralinerna på ett tilltalande sätt. Med andra ord, att lyckas få till en smakfull, tilltalande design för att locka besökarens smaklökar till köp.


RESULTAT

Resultatet blev en hemsida som på ett enkelt sätt i både pc och mobil guidar kund från färdiga kollektioner till olika vackra praliner och dess tilltalande innehåll. Sidan utökades även med olika former av kurser och event. Ett beställningsformulär togs också fram, som kunderna kan fylla i och skicka in när de vill göra en beställning. 


Det var väldigt roligt att skapa denna sida då kreativiteten fick flöda och där resultatet blev smakfullt i dubbel bemärkelse. 

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

VILL DU VETA MER?


Fyll i ditt telefonnummer nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.